Pravá tvář

Pravá tvář

Anotace: Vzpomínka na jeden podvod

Láska schovaná za nenávistí.
Úsměv schovaný za zavřenými rty.
Štěstí se mění v smutek,
jeden ubohý skutek
-naše spojené rty.

Zavřené oči říkají něžná slova,
ale lži vyjdou z úst znova.
Urážky vyznávají lásku.
Muset mít přes srdce pásku.
Přetvářkou celý život žít.
Místo přítele, nepřítele mít.
Ubližovat a přitom chtít milovat.
zapírat, přitom chtít projevovat.

Umírat touhou
nic neříct.
Vteřinu pohou
smět zažít.
Autor Mag Dí, 20.07.2004
Přečteno 715x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost me to dostalo...protoze to mirne vystihuje mou situaci...týýý brďo...

14.01.2007 22:58:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí