:o* 365 *o:

:o* 365 *o:

Anotace: 11.11.06 to bude přesně rok, co jsem ulovila svou lásku a při loučení na první schůzce mu řekla,že bych ho ve svém životě ráda vídala dál. Tenkrát se tomu smál a jak to dopadlo ... :-)

Barevní panáčci loni stejně jako dnes
skákali do větrného tobogánu ze strání.
Tenkrát ses po nich ohlížel
a stejně tak došlo k našemu setkání.
Barevný podzim, listopadové hrátky
a ševelení lupenů…
Ty a já jsme se potkali na zimu.
Bylo přesně jedenáctého
a jako listí nám napadaly,
čtyři jedničky naprosto dokonalý.
Takový zvláštní datum,
kdy jedna a jedna jsou vždycky dva.
Tenkrát jsem s první schůzkou vyřkla,
že chci být v životě jenom Tvá.
Pousmál ses nad mírnou bláznivinou,
ale síla jedniček nás stále pojí.
Uplynul rok a vidíš?
Vítr zase v listopadu fují.
Padají další barevní panáčci
a úžívají si svou jízdu tobogánu.
Jedenáctého to bude přesně rok, miláčku.
A pak že tě nedostanu… ? !
Autor melebele, 09.11.2006
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Melebele hele
Tobě to teda mele

09.11.2006 12:22:00 | Marcella

Krásné. A u mě i asociace. Svou největší životní lásku jsem potkal zrovna tak...

09.11.2006 10:44:00 | Buližník

Každé vyznání smutek vyhání...
Jo, a my máme čtyři dny po Tobě své páté výročí... hm... jsme takové podzimní lásky, viď? :-)

09.11.2006 08:17:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí