Milovat

Milovat

Anotace: když někdo někoho miluje

Milovat někoho je strašně krásné,
je to lehké,zdá se.
Zdání však klame,
někdy jeden druhého zklame.
Nedává mu co by chtěl,
láska musí mít správný směr.
Je za to strašná cena,
když láska směr nemá.
Zklamání,co všechno mohlo být,
musíš se schopit a dál jít.
Pořád o tom přemýšlíš a sníš,
v noci ani moc nespíš.
Když pak ale nabere láska správný směr,
potřebuješ výškoměr.
Lítáš přímo do oblak,
náladu nezkazí ani černý mrak.
Musíš ale denně lásku dávat,
na dobrou noc sladkou pusu dávat.
Máš toho kdo v zimě zahřeje,
kdo tě přenese přes závěje.
Ten kdo lásku získá,
ten si s radostí píská.
Autor Hejňa, 09.11.2006
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mně nejvíc zaulajo : ten kdo lásku získá
sis radostí si piská
Moc hezký obrat..:-)) Žé bych si šla zapískat? :-))

11.05.2007 21:33:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí