Panna lesní

Panna lesní

Anotace: ............

Květy luční
Tóny
Zvuční
Ptáci zpěvní
Muži něžní
Láska voní
Slzy roní
Bolest pro ní
Poklus koní
Vílí tanec
Žalu ranec
Sama kroužím
Smutně toužím
Malá víla
Velká síla
Mokrou solí
Potři svůj žal
Temný zákal
S láskou nesní
Panna lesní
Květy luční
Tóny zvuční
Ptáci zpěvní
Muži něžní
Autor Ammazonic, 09.11.2006
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Karmínka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Splavný jak vodopoád... žádná představa, jen melodie, pěkné

09.11.2006 10:13:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí