Jarní květ

Jarní květ

Anotace: Jak vypadá kráska

Ty jsi jako jarní květ,
s tebou krásnější je svět.
Tvá tvář je jako sluníčko,
i když usměješ se maličko.
A když usměješ se ještě víc,
i z chudáka sněhuláka nezbyde vůbec nic.
Dokážeš rozpustit i ledy,
když nasadíš své pohledy.
Tvoje rty jsou jako jahody,
plné krásy a lahody.
A ty nebeské oči,
s kterých se keždému hlava točí!
Tvá krásná postava,
už mnohé na kolena dostala.
Autor Hejňa, 09.11.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, je v ní láska :-)

11.05.2007 15:56:00 | Tereén

pěkný..;) jsou v tom city a to se mi líbí.. :)

28.12.2006 16:58:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí