Světlo v mracích

Světlo v mracích

Anotace: :-)))

Kradu chvilky spánku
za víčky
pár příštích vzpomínek
vlahým černým mračnem
ke světlu mířím
duše nestoudně se zavrtí
štěstím
za teplem jak pták letí
vesele se přidává
k houfu racků na pobřeží
vidím se
na bílé lodi s Tebou stát
nic nám nebrání
třeba kávu si dát
v milém povídání
večer přivítat
na vlně pod hvězdami
plout
tiše zapomenout
slanou vláhu na tělech
ráno
nechat sluncem usychat.
Autor isisleo, 09.11.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...:) ...

15.11.2006 07:37:00 | WhiteSkull

...hmmm...dobrý, mě se líbí.

10.11.2006 07:40:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí