Otázky

Otázky

Anotace: Není co dodat

Proč hledám ztracený čas?
Kde je to štěstí, co bylo v nás?
Proč se stokrát proklínám?
A na tebe se nedívám?
Proč se bojím ohlédnout?
A přitom tě chci zahlédnout?
Myslíš, že mi odpovíš?
Když jsem s jiným, závidíš?
A mám čekat odpověď?
I když mi ji nedáš teď?
Co mám ještě udělat?
Nechceš o mě bojovat?
Víš, že z tebe cítím chlad?
A měls mě vůbec někdy rád?
Autor tyxka, 09.11.2006
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mezi námi....taky bych to ráda věděla...Kdo mi ale odpoví? Moc dobře ti rozumím...

10.11.2006 20:28:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí