Zklamání či osud

Zklamání či osud

Anotace: Pocit jenž zevnitř mě užírá,...a stejně nevím jak to je

Bušící srdce,
ztracená figurka ze šachů
bezcílný život,
plný hloupých přehmatů

žaludek na vodě,
a ta odporná hra
nic není náhodné
ted všechno praská mi jako kra.

podivný pocit,ted brázdí mi mysl,
strach a nedůvěra
city už nedávaj smysl

slova jsou slova
ale činy cizí
proč všechno přijde mi
jako lži ryzí?

jasný byl všechen sníh,
než přišla pochyba
ted temný jak zimní noc
a v srdci prázdno
a všechno to bolí...
....pořád tak strašně moc
Autor black_and_red, 09.11.2006
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí