Prober se

Prober se

Anotace: Je na čase jít dál a zapomenout!!!

Koukni se na nebe,
je pořád modré...
Mysli na vzpomínky,
které jsou dobré!

Vidíš život se nepřestal točit
tak proč se tak mučit?
Musíš zkusit znovu žít,
uvidíš časem ti bude líp.

Teď tě vše ještě(moc)bolí
a výčitky se ti hlavou honí!
Odešel a nevrátil se...
No tak holka prober se!!!
Autor Kariš, 09.11.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí