to se stát nemělo...

to se stát nemělo...

Anotace: *

V krabičce na city
U vázy na vzpomínky
Leží tvé dopisy
Dojemné bez výjimky

Když teď tak přemýšlím
Nad jejich obsahem
Taky se zamýšlím
Nad srdce zásahem

Nevím, kdy stalo se,
Co stát se nemělo
A kde že vzalo se
Srdce, co hořelo

Snad jednou zjistíme,
Co vlastně stalo se
Když to se dozvíme
Zmizí, co tajné zdálo se
Autor Janis Joplin, 10.11.2006
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja mam z tech tri radsi Jimmyho a Jima. Na Janis musim mit naladu...

10.11.2006 16:23:00 | kruppe

Pěkne, fájne a pěkne...100
Hodné Janis Joplin. Posloucháš i ostatní z
Trojky- Jima M., nebo Jimmyho H. ;-)

10.11.2006 16:04:00 | kruppe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí