Smutné výročí

Smutné výročí

Anotace: ...

už je to skoro rok
k minulosti zpátky krok
i přes tu pomyslnou hranici
jsem jen hříšnice se kající

proti vůli do vzpomínek návrat
nepřekonatelná závrať
jen kradmé útržky z dřívějška...

Jediné slovo mě nutí zas vzpomínat
nic, co by tě mohlo zajímat,
ale stejně vím, že jsi na tom stejně
hluboko uvnitř křičíš
dál ráda měj mě
tvoje chování to jenom zakrývá
jako přírodu zima mrazivá

už je to skoro rok,
co jsem udělala první krok
do svojí vlastní záhuby,
svět obrátil se naruby

až budem zas tam co vloni,
vzpomeň si,
kdo pro tebe slzy roní

a básničky píše po nocích,
je to mé srdce planoucí
Autor Kailiana, 10.11.2006
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Má to moc pěknej obsah...

11.11.2006 11:32:00 | Zane

Ano, já ti rozumím. A myslím že máš co rozvíjet...

10.11.2006 17:46:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí