Vrať se

Vrať se

Anotace: nemám co dodat...

Vzpomínám na doteky,
Tvé oči, ústa i tváře,
a vím, že s tebou, s tebou,
šlo všechno mi snáze.

Tak šeptám tichým hláskem
to snění jež je ve mne,
vrať se mi, vrať se mi,
vrať se ke mně.

Před sebou živý obraz,
osud byl tě prohlédnout,
já neměla, neměla,
neměla jsem tě s ní zahlédnout.

Slyšet tvé lži
a další fráze,
já nechci už, nechci už,
už nikdy ne lháře.
Autor tyxka, 10.11.2006
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

neboj...svět není tak nespravedlivý a určitě ti brzo cestu skříží nějaký ten pravdomluvec;)
tvoje liz

10.11.2006 20:26:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí