Láska ztracená,láska jediná

Láska ztracená,láska jediná

Anotace: jsem napsal v noci když jsem jen tak přemýšlel....

Často jsem s jinou flirtoval,
poté jsem toho litoval.
A litovat stále budu,
dokud tvé srdce zpět nedobudu.
Zradil jsem.Vím, že to bolí,
mohu za rozchod,za hádku,za obojí….
Teď již chápu,nechoval jsem se nejlépe.
Zjistil jsem konečně,že ty jsi ta nejlepší na světě.
Jenže já si tě nechám vzít,
co mám nyní dělat?Jen o tobě snít?
Pár flirtů a pár zrad,
jak dlouho mi trvalo pochopit,že tebe mám opravdu rád.
Je mi líto,co jsem ti způsobil,
píši to proto abych se ti omluvil.
Vím že omluva nebude přijata,
ale snad tvá duše mohla by být dojatá.
Snad srdce tvé pochopí,
že mě jen tak někdo nezkrotí.
Ale s tebou chtěl bych být krotký,
vrať se mi,nekouknu se ani na jiný holky fotky.
Vím,říkáš si to jsou planý sliby,
že už kolikrát slíbil a udělal jsem chyby.
Já jen pro tebe chtěl bych žít,
chtěl bych tě vedle sebe opět mít.
S tebou se smát a říkat ti andílku,
tebe bych chtěl jako vánoční nadílku.
Co si to namlouvám,ty nepřijdeš zpátky,
s ním se máš krásně,se mnou by byly možná zase hádky.
Rád chtěl bych tě zpět,
rád řekl bych ti několik vět.
Třeba jako miluji tě a buď stále se mnou.
Kdy opět pohladím tvou kůži jemnou?
asi nikdy,vždyť to bys byla sama proti sobě,
Proč je tak nešťastná láska v týhle nešťastný době…?
Již konečně chápu,koho miluji,
budu věrný ..to slibuji.
Jaká bude odpověď tvá?
Ty jseš má láska ztracená,láska má jediná…
Autor Dindane, 11.11.2006
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Myslim že je to fakt dobrý jen tak dál

13.11.2006 17:25:00 | star.lezak

spousty slov, řekni jí to v pěti verších. Najdi myšlenku, i když se ti to nebude rýmovat. Ale piš dál.

11.11.2006 00:47:00 | nonchalant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí