Duše pro tebe

Duše pro tebe

Anotace: O spříznění dvou lidí

Polibky něžně hladí moji duši,
Každé tvoje slovo hladí mou duši,
Každý pohled lahodí mým očím,
Když jsem s tebou já i svět se točím.

Mučení je odloučení nás dvou,
Každá tvá bolest bolí duši mou.
Tvé radosti sdílí má duše,
Netváří se však k ostatním hluše.

Upsal jsem ti duši mou
Můžeš si s ní pohrávat,
Život však není jenom vítěznou hrou,
Musíš se naučit též prohrávat.

Dojdeme spolu do konce vítězného,
Budeme spolu sdílet srdce,
Budeme mít mnoho společného,
Duši, srdce proplétající se ruce.
Autor Prousan77, 11.11.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí