Kapky rosy ve tvých vlasech

Kapky rosy ve tvých vlasech

Anotace: ...

Kapky rosy ve Tvých vlasech
třpytící se ve vycházejícím slunci...

Kapky rosy ve Tvých vlasech
a Tvůj nádherný úsměv...

Kapky rosy ve Tvých vlasech
a Ty oči jasné,které
zářily při tanci...

Kapky rosy ve Tvých vlasech
a já si připadám,jako
blázen když toto píšu...

Kapky rosy ve Tvých vlasech
a já stále čekám a doufám
že řekneš ano...
Autor Kessi, 11.11.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ano

11.11.2006 16:15:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí