Láska nebo ne??????????????

Láska nebo ne??????????????

Anotace: Prostě jen taková básička která mě napadla....:-) Ale je spíše smutná než veselá.....

Když si se mnou, cítím se tak skvěle.
Když si vedle mě, cítím se tak směle.
Když každé ráno vidím tě,
říkám si, jak moc miluju tě!!
Jsi jediná touha mého srdce
a bez tebe ...:(
Když nevidím tě,
pořád myslím na to, jak miluju tě.
Musím myslet na to jak si krásná,
na to, jak si pro mě vzácná.
I když nejsi dokonalá,
vždycky budeš jen má, malá.....
Krásná a jedinečná.....jen ta má,
láska jediná.....
Proto tak miluju tě,
a proto tak moc chci tě......:-*:(
Autor Eondyn, 12.11.2006
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí