Jsem Láska

Jsem Láska

Anotace: snažim se popsat lásku tak nějak ...

Jsem vaše největší štěstí,
Když se do vás dostanu,
Ale nejradši dali by ste mi pěstí,
Když působit přestanu.
Zbožňuješ mě a zároveň nenávidíš,
často říkáš že mě už nikdy nechceš zažít,
Ale jiným mě často závidíš,
Když sem v tobě musíš si mě vážit.
Víte kdo jsem já ?
Jsem ten nejsilnějsí cit,
Kde kdo mě právě má,
I ty mě můžeš v sobě mít.
Může mě mít chudý i bohatý,
Kulatý i hranatý.
V srdci každého svě místo mám,
Lidi o mě řikájí „Vlastně ji neznám“
Ví se o mě tak málo
A přesto s vámi dělám tak mnoho.
Můžete díky mě šťastně žít,
Nebo se mnou i zemřít.
Jsem totiž láska,
Sem krutá i krásná,
Mnozí mě milují mnozí proklínají
A proto lidé kvůli mě dobrovolně umírají.
Autor Kamen s.r.o., 12.11.2006
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedený, hezká myšlenka a jímavý ztvárnění...moc se mi to líbí.

12.11.2006 18:25:00 | lene.tln

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí