Dvacatero

Dvacatero

Anotace: jen tak byla nuda,pršelo tak tohle přišlo na svět

Ber,
dokud srdce někdo dává.
Per,
se o něj.
Dávej,
lásku a s ní se směj.
Kráčej,
ruku v ruce.
Objímej,
od čeho máš ruce?
Líbej,
na to jsou ústa.
Miluj,
ať není tvá duše pustá!
Pluj,
se svou láskou v oblacích.
Denně,
říkej jí jak ji miluješ a měj ji na očích.
Věrně,
nemusíš pak truchlit pro ztrátu milované.
Kupuj,
víš jak jí zahřejou u srdce růže darované…
Slibuj,
věrnost,ale musíš ji i plnit.
Neflirtuj,
s jinou,nebo ta co tě miluje bude slzy ronit.
Zbytečné,
není ani jeden polibek,ani mazlení.
Báječné,
je líbání a něžné pohlazení.
Skvělé,
pocity máš,když tvé srdce zaplní láska,
Veselé,
každé ráno,kdy vítá tě tvá kráska.
Nevstáváš,
již sám.
Usínáš,
a říkáš si:,,Někoho vedle sebe mám.“
Přej,
všem lásku.A o lásce pěj!
Autor Dindane, 12.11.2006
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prolibi se mi...takovou jsem jeste necetl,tak proste usporadanou do dvacatera....100

12.11.2006 18:58:00 | ppepiczek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí