Láska

Láska

Anotace: *-*

Maluji na zrcadlo rtěnkou
Velké červené srdíčko
Do něho v píši černou tužkou na oči
Jedno slovíčko...

*L-Á-S-K-A*

Jaké jméno jí vlastně náleží?
Které mužské srdce chce být
Její součástí?

*L-Á-S-K-A*

Zkus hezky zavřít oči
A do ticha to slovo vyslovit
Pokuď máš u sebe někoho blízkého
Nezapomeň si ho k sobě hezky
Přitulit

Až ta L-Á-S-K-A nás zahřeje
Natolik,že pára na zrcadle
Se ve slovo promění

*L-Á-S-K-A*
Autor Kett, 09.02.2005
Přečteno 1869x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí