Schovám se za tmu...

Schovám se za tmu...

Anotace: taková jednoduchá...

Schovám se za tmu,

jen ty mě uvidíš,

trochu se usměješ

a pak mě políbíš.

I když mi to nikdy nepovíš,

vím,že o tom taky sníš,

tak to udělej,

protože dneska smíš...
Autor Courtnei, 12.11.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké a něčím kouzelné. Škoda, že jen můžete snít

13.11.2006 12:00:00 | Najlin

Nádherná...

13.11.2006 10:28:00 | Jirda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí