Způsob mého chvění

Způsob mého chvění

Anotace: .

Splétáš má zmýlení
do pramínku vlasů
prohraných vábení
dní minulých časů.

Pohyb rtů - kouzlení
rezonance hlasu,
způsob mého chvění,
kterým vnímám krásu.

Jsi to, co bylo, je i není...
Autor Hana Trnková, 14.11.2006
Přečteno 607x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...moc pěkný ...
...:) ...

14.11.2006 09:40:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí