Beránkovi

Beránkovi

Anotace: odmilování, konec něčeho co nikdy nemělo být

Sbírka: I láska bolí

Nechám ti v pelíšku pár mých vlasů,
šimrat tě budou hned jak slunce vyjde,
to abys nezapomněl na mou krásu,
když za tebou ta druhá přijde.

Nechám ti v polštářích vůni mého těla,
ona voní jen tvou fajší,
to abys vzpomínal jak moc jsem tě chtěla,
i přes tvé výmluvy a lží za lží.

Nechám ti, vlastně už nic,
zavírám dveře a ztrácím klíč -
jen místo jmenovky sbohem stojí
(cesta osudu možná nás spojí)
Já na něj kulíšku neveřím - teď to jen bolí...
Autor Ninka, 14.11.2006
Přečteno 631x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hodně se mi líbi tato báseň..

14.11.2006 19:39:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí