Už ne!!!

Už ne!!!

Anotace: ztratila jsem trpělivost-nejsem kus hadru

Tobě připadá to normální
Takhle na mě pořád kašlat
Tak teď poslouchej můj projev zásadní
Pak můžeš se zas jak prase vožrat

Už tě nechci ani vidět
Jen mě hrozně svazuješ
Ne,já nezačnu ti chybět
Přestaň!tím mě zase zraňuješ

Tak se otoč a jsi pryč
Chci zas v klidu usínat
Mapu k mejm dveřim teď znič
Já už nebudu je otvírat

Zbytečně bys u nich čekal
Ne mě skrz ně volal
Zbytečně brečel bys a hekal
Jen vola ze sebe bys dělal

Ty prejs ho už dělal
Celou tu minulou noc
Co dalo se,tos podělal
Jako by prej řídila tě nějaká vyšší moc

S timhle na mě vážně nechoď
Teď zas vola děláš ze mě
Tak už si dej radši odchod
A neříkej,že chyba byla ve mně

Chovej se aspoň jednou jako chlap
Postav se svejm chybám čelem
Jenže ty seš jen ubohej srab
Co je ovládán svym hříšnym tělem

Prostě myslíš jenom na jedno
Kvůli tomu lžeš a podvádíš
Se mnou ti to ale prej nějak nesedlo
Tak k tvý děvce svý se zase navrátíš
Autor Janis Joplin, 14.11.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí