Stromem v bouři

Stromem v bouři

Anotace: Osamění, strach z dalšího zklamání... provázejí nás každým dnem...

Stojí strom uprostřed pole
sám, v bouři se kymácí.
Hromy, blesky všude kolem
rovnováhu pomalu ztrácí.

Touží najít oporu,
co v nebezpečí pomůže,
v zem, propadá se dolů,
unavený, už nemůže.

Černá hlína pohlcuje jeho tělo,
bludné stíny krouží kolem něj,
snad kéž by se jen smělo
projít bránou skrz beznaděj.

Opustit ji navzdor času
a polechtat lůně víry
podlehnout tomu sladkému hlasu
nebát se lásky síly.

Není snadné věřit slunci,
že neschová se za mraky,
však zůstaň chvíli přeci
já ochráním tě.. před draky...
Autor seed.misulka, 14.11.2006
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:) pěkně myšleno, ale stejně jsem nepochopil. možná trochu spravit slovosled, aby se to lépe rýmovalo. :)

14.11.2006 19:50:00 | Gentleman v rubikové kostce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí