nádraží

nádraží

Anotace: ...někdy bychom chtěli, aby vteřina ta byla věčná..

Oprýskaná lavička,

ostrý hvizd
prořízne chvilku ticha
a s chraptěním ozve se
ze starého amplionu
nějaké podivné hlášení,

odjíždíš daleko,

však jako bych ted,
tam zase stál
a v očích měl
moře
a ven se mi
řinuli vlny
jeho běsnění,

po těle cítím
podivné mrazení...

nechci pustit
to teplo,
jež v dlaních jsem
cítil těch hodin pár,

něžné doteky úst,

jež v polibku vpletou se
do sebe jak réva vinná,

kouzlo okamžiku,

které každý z nás
vnímá jako dar.

Pohladím TĚ po tváři

mile se usměješ
a v koutku ti zahlédnu
malou vrásku,

ten úsměv si odnáším

a v srdci svém

TEBE

mou jedinou lásku.
Autor chalcedon, 14.11.2006
Přečteno 282x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nemůžeš za ní
okovy jsi připoután
pevně k svému životu
jen ten vlak...

15.11.2006 08:21:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

vím...

14.11.2006 22:08:00 | no

ono je to poněkud složitější víš?marse

14.11.2006 22:02:00 | chalcedon

...jestli je jediná...tak na vlak...a za ní :-)

14.11.2006 21:57:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí