Sen o lásce

Sen o lásce

Anotace: Hledám, hledám, ale nenacházím...

Bloudím sama noční tmou a tichem,
hvězdy září, měsíc svítí nad mou hlavou.
Navrátit se domů, by bylo hříchem.
Kdo je ten, co stále hledá tu pravou?

Tu pravou, jíž jsem já,
kráčící půlnoční tmou.
Kdo je ten, jenž mé srdce hledá?
Ten, který nechce zemřít sám – smrtí zlou?

Tajemná síla mne na hřbitov vede,
Svíček plno, duší také.
Kde je ten, co mě za ruku povede,
po cestě života křivolaké?

Láska, co znamená – nevím.
Prý je krásná, ale též bolí…
Stále ji hledám, ale nenacházím.
„Miluji tě“ – kdo mi to poví?…
Autor Romana666, 14.11.2006
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí