Moře minulosti

Moře minulosti

Anotace: Všechny vzpomínky nějak chutnají! Některé jsou sladké, jiné trpké. Ale většinou mají od každého trochu.

Roztrhané obrazy ubíhajícího světa
Narušují celistvost noci
V temnotě nezbyla jediná věta
Jež by mi mohla od smutku pomoci

Kradmé pohyby neviditelného vánku
Pohrávají si s pramínky tvých vlasů
Vzpomínky mi připomínají slánku
Spousta dokonalých zrnek, ale z trpkých časů

Protřít si unavené oči
Pokračovat v nekonečné hře
Hvězdy se kolem měsíce točí
Má úzkost v mé duši vře

Otáčím se za svou minulostí
A groteskně přitom vystrkuji bradu
Jsem ovlivněn zbabělostí
Nikdy se nedostanu ze svého truchlivého hradu
Autor coMIC HEALs, 14.11.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí