Budu si říkat...

Budu si říkat...

Anotace: ...

Budu si říkat,
že zatnu pěsti.

Budu si říkat,
že spálim mosty.

Budu si říkat,
že je to pryč.

Budu si říkat,
že něco bude bolet i víc-

ale proč zrovna tobě
nemůžu říct nic?
Autor Courtnei, 14.11.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je ku*va

16.11.2006 07:28:00 | Jirda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí