Modlím se...

Modlím se...

Anotace: chci hrozně pomoc milovanemu člověku ale už ani sam nevim jak.......

Modlím se

Miluju a nevím jak pomoci,
miluju, mam hrozny pocit bezmoci.
Jako bych nevěděl kudy kam,
jako když se do pisku propadám.

Ocitám se uprostřed rozcestí,
kudy vede cesta ke ŠTĚSTÍ???
Ztrácím se v moři otazníků,
chybí mi štístko kominíků.

Nepotřebuju kapsy plný bohatství,
potřebuju vědět jak pomoct druhému k radosti.
Plno otázek, které nemohu vyslovit,
moře odpovědí, které ne a ne vylovit.

Nemohu se bavit když ona trpí,
namohu spát, když se ji slza v oku třpytí.
Nesnáším to, že nevím co dál,
modlím se aby vítr to špatný vzal!!!
Autor Kejss, 14.11.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

myslim že to vystihuje pocity hodně lidí, nj prostě básnička z realita.. pěkný !! ale myslim že svou cestu ke štěstí najdeš páč si to určitě zasloužiš !! ;) zatííím se měj krásně :)

22.11.2006 16:57:00 | Ive_tka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí