láska jako pohon

láska jako pohon

Anotace: jen si to přečtěte

Jen když se držíme za ruce,
láska mi pohání mé srdce.
Beuz tebe mi schází dech,
bez tebe mám strašný pech.
Pořád jdem a jdem
a já se pokouším řící ti jen:
Pujč mi svoji ručičku,
sevřu ji s mou v pěstičku.
Budeme si oba hrát,
já ti chci ted pusu dát.
Chci tě objat v náručí,
dívat se ti do očí.
Posad se mi do klína,
voníš jako malina.
Je to strašně krásné,
ještě v noci o tobě se mi zdá se.
Ty jsi mě zachránila,
tvou krásou mě omámila
Autor Hejňa, 15.11.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí