Pro tu nejlepší maminku…

Pro tu nejlepší maminku…

Anotace: ..

Vím, že jako mámu jsem Tě zklamala,
kvůli mně i na dno jsi padala.
já na dno se potopím s Tebou,
Tebe vytáhnu na vrchol
já si tam chvilku pobudu,
dyť si to zasloužím,
za to jak trápila ses semnou.
Budu tam dokavaď všechno si nezlepším,
budu tam tak dlouho, než se polepším.
Stáňa za Tebe mi nestála,
za Tebe nestojí nikdo,
i ta nejlepší spirála,
je proti Tobě šídlo,
Ty jsi ta osoba jediná,
co pro mě nejvíc znamená,
dyť Ty na svět jsi mě dostala,
a já k vodě Tě poslala.
Byla jsem blbá,teď to vím,
jen skutky ne slovy, to vylepším.
Já slibuji, že Tebe už nezklamu,
chci Tě zpátky jako tu nejlepší mámu.
Mámu, kterou tak miluji,
a proto chci jí zpět,
dyť ona je pro mě celičký svět.

Miluji tě mami…
Autor Blaniii:), 15.11.2006
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neni to špatný, jen mi místama přijde že ty rýmy jsou moc levný... Neber to nijak špatně, jen jako radu ;)

16.11.2006 17:31:00 | Richard LaFontaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí