setkání

setkání

Anotace: ..nádherné odpoledne..

............ .......

Sukénka v barvě ,
kterou se
vlčí máky zdobí
ve svém květu,

horké odpoledne,
ti maluje po čele
a dusný vzduch
naladil zase svou notu,

přesladký polibek,
od Tebe miláčku
jen tak sladce chutná,

ted Tebe mám v náručí
pryč jsou již
ty rána smutná.

Zas chvilku smím
naslouchat,
Tvému krásnému hlasu,

k Tvému tělu
se přvinout
a nevnímat ,
alespon na okamžik pouhý,
tu neúprosnou
periodu času.

Jen tiše naslouchám,
slyším
jak v jednom
dvě srdce bijí,

pak v tlukotu jednotném
se jako dvě kapky
do sebe vpijí.

............ ...
Autor chalcedon, 15.11.2006
Přečteno 568x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

skvvělé...líbí, moc...

07.01.2007 22:43:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí