Love

Love

Anotace: Další moje básnička...

Nečekám, že mi promineš, mé bláhovství, mou lásku,
avšak nechtěj po mě, aby prosila v nářku.
Vím co jsem provedla, však již nelze to vrátit,
jsem odsouzená, krví dlouhé chvíle si krátit.
Žiletku pomalu k tepnám pozdvihám,
čekám na tvou konečnou zprávu.
Tvou lásku marně nazpět hledám,
nechceš mít mě, chceš jen slávu.
Tak proč jsi mě, proč jen miloval?
Když pak už se nikdy nesmiloval?
Myslíš, že láska má přejde v nenávist,
jenže to nejde, vždyť to není závist.
Lásce a srdci nemůžeš poručit,
tak nech se,ach nech se jí naučit...
Autor Mania Dardeville, 16.11.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jen ho už lumpa ...
...:) ...

16.11.2006 15:23:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí