Proč?

Proč?

Anotace: no a další básnička,tak trošku z ného života...

Nejsem princezna, já vím,
i když každou nocí o tom sním.
Nejsem dáma, spíš alkoholička,
tak proč mě trápí lásku horečka?
Proč nejsem stejná, jak ty co se ti líbí?
Proč mé srdce tvou lásku nesklízí?
Proč mě necháš plakat po nocích,
cožpak ti na mě nezáleží?
To mě chceš vidět, na kolenou, v koncích,
láska hochu není lehké pápěří.
Miluji tě, ty to víš,
tak proč mě pořád trápíš?
Chtěla bych s tebou až na konec světa jít,
chtěla bych s tebou na čistou lásku umřít,
ale ty nechceš, tak nač já se tak snažím.
Nechceš jít a já život svůj, pro tebe mařím.
Půjdu k té bráně, avšak jen samotná,
moje láska je tichá, tichá a nehmotná.
Miluji tě, ale proč?To nikdy nepochopím.
Miluji tě, ale to ti nejspíš nikdy nepovím.
Tak jen proč...?
Autor Mania Dardeville, 16.11.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to dobrý, jen mi tam nazačátku nesedí ta alkoholička... A ke konci tý básničky jsem se nějak ztratil... :(

16.11.2006 17:47:00 | Richard LaFontaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí