pokušení

pokušení

Anotace: pokušení

Ty jsi moje rusovláska
a já jsem tvůj Don Juan
nebyla to ovšem láska
vždyť jsem přišel nepozván

Ty jsi moje rusovlásko
moje věčný prokletí
na očích mám černou pásku
kulka hlavou proletí

Vstávala jsi rusovlásko
brzy ráno po třetí
já pak hledal napříč městem
tvoje stopy nesmytý

Neptala ses rusovlásko
co mě ve snech trápívá
bylas prostě moje malá
víla trochu marnivá

Zůstala jen rusovlásko
tvoje rtěnka na zemi
nakreslím s ní na svý čelo
terčík jako znamení

Ty jsi byla rusovláska
a já byl jen popleta
to ta tvoje bílá kůže
ta mi hlavu popletla
Autor Kamikadze, 16.11.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí