písnička

písnička

Anotace: ..pro tebe..

Do strun jsem
položil prsty svoje
a vynašel v hrdle
nějaké ty milé tony,
chtěl bych ted vyzpívat,
že láska jsi moje
dříve než zazvoní
nedělní zvony,

polaskat na duši
a tebe hřát,
alespon myšlenkou,
když nemohu být u tebe,
za klíčem houslovým
chvilinku zůstanu stát,
pak tvář
v duchu pohladím
proč nemohu být s tebou
ba ani bez tebe.

V refrénu vyzpívám,
to co již dávno vím,
že jsi mou touhou,
že jsi mým životem,

lásko má vším.

Možná, že vykouzlím
písní svou na tváři
milý úsměv snad?
Tebe má beruško
budu vždy nade vše
milovat...
Autor chalcedon, 16.11.2006
Přečteno 617x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí