Jsi hloupá

Jsi hloupá

Anotace: Zapomenout a nechat jít člověka, kterého milujete je težké...

Ozvaly se zvony,
které ohlašovaly příchod budoucnosti!
Smutně se díváš nedokážeš se vzdát minulosti...

Nejde všechno vymazat, chovat se jako by se nic nestalo.
Uvědomíš si co ztrácíš, lásku, vzpomínky,
chceš, aby to přestalo...

Ne nejde to, nechceš to vzdát!
Třeba tě má ještě trochu rád!
Možná se k tobě jednou vrátí...
Uvědomí si, že bez něj se ti život krátí.

Ale kdy?Kdy si vzpomene?
To mu vše co ti provedl promineš?
Pak jsi HLOUPÁ...
Autor Kariš, 16.11.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

básnička je pravdivá...přesně tohle znám...sem hloupá..:)

17.11.2006 23:47:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí