Chybí mi...

Chybí mi...

Anotace: Tvoje oči, ve kterých jsem se utápěla...

Chybí mi rána kdy nahá jsem
smočila nohy do vody,
tam v srdci tvém, v dáli za lesem,
trhala si jahody
a milovala žít.
V trávě se smála a dívala se do nebe,
jak mráčky bělostné ladně se honí,
sama se sebou a přitom blízko u Tebe,
kde zvonky luční voní.
Však zač teď stojí být.

Chybí mi noci chladné, hvězdy z křišťálu,
a vánek cos mi dal,
ta smutná píseň skřivančího vokálu,
kdy utišil ses a poslouchal.
Pak svět vždy zůstal stát
v tichém uklidnění.
A vůně luk a lesních palouků,
těch ostrůvků v nekonečnu světa,
upadla v zapomění,
cvrkot horských potoků
a památná věta:
Mám tě rád.
Autor Dilla, 17.11.2006
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tahle je fakt dobrá...

02.01.2007 07:05:00 | haki

Čau Díťo moc pěkný fakt.Asi budu blečet.

21.11.2006 17:18:00 | Prousan77

Moc pěkná báseň,ale "upadla v zapomění"?

21.11.2006 09:47:00 | Merlin1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí