Rozevřu křídla a zkusím vzlétnout...

Rozevřu křídla a zkusím vzlétnout...

Anotace: ...chybí mi...

Rozevřu křídla a zkusím vzlétnout,
rozbiju všechna slova,
kterými roztříštil moje oči na milion střípků
s odrazem beznadějí.
Projdu mezi větvemi
a kašlu na rány, hlavní je cíl..
Půjdu či poletím dál,
neb popluji na lodi pevné vůle
na moři slanejch slz pro jeho rty,
a nezastaví mě jediný šíp,
či jediná střela,
já půjdu dál za svým cílem mu říct,
jak sama jsem bez jeho nesmyslných slibů,
bez jeho nevěrných rtů
…jak moc mi chybí…
Autor MishaX, 17.11.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

udělej to přesně takhle...držím palce;)

17.11.2006 11:03:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí