07.08.2002

07.08.2002

Anotace: Když bude ten Valentýn...:)

Ač mě ten večer bolely zuby,
na tu slast nikdy nezapomenu.
Vydávala jsi něžné zvuky,
sváděla jsi mě jimy z tunelu.
Z tunelu dlážděného smutky,
kde věky jsem musil trpět samotu.

Jako zářící čepel světla,
jsi proťala temné temno
a vnesla záři do mého života.
Hvězda vedle tebe svítí málo.
Tys však nehynoucí jistota,
která přetrvá každého a všechno.

Přišla jsi a obula jsi mi boty.
Pomáhaly mi procházet životem,
ukazovaly mi cestu kudy...
Už nechci chodit bos tímto světem.

Stala jsi se mojí inspirací,
pro chtíč mou životní ambicí.
Jsem na tebe neskutečně pyšný
a na sebe stejně tak hrdý.

Nikdy ti nepřestanu děkovat,
nikdy tě nepřestanu milovat.
Chci abys dokázala vše co chceš,
chci abys byla šťastná jak si přeješ.
Buď taková jaká jsi,
buď taková jaká jsi.

Ať se s námi stane cokoliv,
věz, že to nikdy nezkončí.
Leda oči se rozpláčí
a utře je někdo jiný, kdokoliv...

Budu mu na smrt závidět,
ale nebudu tě za to nesnášet.
Pro mě budeš stále má ...
jediná
Autor krok, 11.02.2005
Přečteno 464x
Tipy 1
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

takovy..Americky:)

18.11.2007 22:07:00 | Fried Green Tomatoes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí