přání pro Ježíška

přání pro Ježíška

Anotace: poslední dobou nějak nemám o čem psát....necejtim lásku,zradu nic...snad to příde,teda doufám v tu lásku no...:)

Nemám o čem psát,
neznám city.
Nevím komu verše dát,
nenacházím lásku,poslední byla jsi ty.
Nemám srdce zahřáté,
nemít tebe,jako nemít ani vodu.
Že tě miluji,píši ti nejmíň po páté.
Nechci pro mé srdce svobodu.
Chtěl bych opět pro tebe dýchat,
přeji si,aby mé srdce někdo vlastnil.
A ráno po probuzení čaj ti míchat,
také bych pro tebe básnil.
Musím snad jen otevřít oči,
pak stačí už jen políbení.
Ať mezi námi jiskra skočí
a vše se mezi námi změní.
Autor Dindane, 17.11.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí