Zachraň mě

Zachraň mě

Anotace: ******

Bloudím ulicí,
bloudím tmou.
Všude je voda se kalící.
Chtěl bych jít za tebou,
jenže nemám za kým.
Jenže nemám proč.
Chtěl bych být Romeem a jakým,
ale nemám proč….
Kéž by jsi mě tak za ruku vzala,
ukázala mi lásku.
Šanci žít by jsi mi tím dala,
hledám tě,pro mou spásu.
Jen se mne někdo dotkne,obklopí mne svit,
všechno tu zmokne.
A konečně bude klid.
Bude to déšť lásky,
lásky a naděje.
Neměl bych už ze života vrásky,
bude to jen deštík,žádné krůpěje.
Chytni mne za ruku a vyveď ze tmy,
chyť mě a řekni miluj.
Ale rychle,než se úplně setmí.
Autor Dindane, 18.11.2006
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, moc hezká básnička, plná citu.

18.11.2006 00:15:00 | ewelis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí