Pro Adélku

Pro Adélku

Anotace: Pro Adélku kterou už nemám

Moje velká lásko
miluji tě strašně
miluji tě tak strašně moc¨
že skládám ti i básně
miluji tvé vlasy
miluji tvé oči
miluji tvé plné rty
jéé, hlava se mi točí
miluji tvé tělo
miluji tvou chůzi
miluji tvůj úsměv
co závidí mi druzí
miluji tvé ruce
miluji tvé dlaně
miluji tvá ústa
chci políbit tě na ně
Autor pikaso0000, 18.11.2006
Přečteno 881x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí