Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Pro tu která neví co chce

Hledal jsem lásku
a našel jsem tebe
slunce svítilo
a modrý bylo nebe
nebe bez mraků
a my jenom spolu
koukáme na hvězdy
jak padaj dolů
chci být jen s tebou
s tvými vlasy si hrát
po ruce hladit
polibek dát
dal jsem ti srdce
a celou svou duši
miluji tě
srdce mi buší
Autor pikaso0000, 18.11.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Průměrná báseň, čekal bych trochu víc fantazie, hodně podobných už tady bylo.

18.11.2006 11:52:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí