Co je to? Láska?

Co je to? Láska?

Anotace: Co je to? je to láska nebo něco jiného? jak člověk pozná že miluje?

Je to láska, nebo hřích,
nebo snad jedna z věcí nejhezčích?
Volala jsem ti a slyšela tvůj hlas,
ve tvém objetí chci být zas.

Stala se ovšem chybička,
vloudil se ještě někdo do mého srdíčka.
Je hodný, upřímný a milý,
zkrátil mi hodně dlouhou chvíli.

To u tebe jsem skoro nezažila
a jen párkrát z tebe lásku vycítila.
Jsi oříšek s tvrdou slupkou,
do světa bych to vytroubila trubkou.

On je romantik každým coulem,
okouzlil mě mocným kouzlem.
Tebe miluju a dobře to vím,
ale ještě netuším jak si s tím poradím.

Ty jsi kluk co každou má rád
a pro kteroukoliv jsi víc než kamarád.
On je pohodář a frajer,
ani jeden nejste Majer.
To mě ale vůbec netrápí,
moc chtěla bych na hlavu kápi.
Ano zasloužím si popravu,
ani hmyzu mě nedávejte jako potravu.
Autor Kopretinka, 18.11.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen se hlavně správně rozhodni ;-)

24.11.2006 09:45:00 | ona

...ach jo, volba bude těžká....
....to už tak bývá...

18.11.2006 18:07:00 | Mácha

Myslíš Petra Majera z Arabely?

18.11.2006 16:55:00 | Edo Tralipo

...sice nevím kdo je Majer..ale romantik to vím.. :-))
..volba bude těžká..

:-))

18.11.2006 15:16:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí