Hledám tě

Hledám tě

Anotace: Taková menší skouška

HLEDÁM tě princi můj
HLEDÁM a křičím stůj.
HLEDÁM a nenacházím
HLEDÁM jen s jinými se scházím.

HLEDÁM a nevím proč
HLEDÁM a volám tak se otoč!
HLEDÁM tě lásko má
HLEDÁM a stále jenom snad já?

HLEDÁM a pořád volám
HLEDÁM jen pusu už jiným nedám.
HLEDÁM prince z pohádek
HLEDÁM co by mě schoval k sobě na zámek.
Autor Donicia, 18.11.2006
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí