Růže z pekel

Růže z pekel

Anotace: Co je to láska? Láska je kvítí, je to krásný cit...láska je prokletí, může poranit. Láska je pevná i slabá jako nit, láska může život dáti, Láska může tě zabít...to je láska....je vzácná i bezcenná ...

Jen modravé světlo si bláhově poblikává,
v pásu krystalků z tvých očí.
Srdce až v krku semknuté,
navzdory šátkem - už se vzdává.
Z lásek zbylo jen něco bezcenných mincí,
co ve vzduchu se zatočí.
Osud jim nový smysl dává,
ve stínu měsíce a jeho hvězd.
Všechno vsadil jen na jednu kartu,
své štěstí, tvůj půvab a plátky růžové,
co snesl ti z cest.
Všechno - i sny a to srdce v krku semknuté,
všechno bylo pro ni,
a svůj život odevzdal dívce té.
Autor Jasmin de Paris, 11.02.2005
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí