svému bývalému příteli

svému bývalému příteli

Anotace: měla jsem tě moc ráda Jirko,ikdyž jsem ti hodně ublížila,byl jsi mi skvělým přítelem :)

Když mě smutek tíží
a oči se mi klíží.

Když mám špatnou náladu
a nikdo nemůže mi dát radu

Pak básničky si vymýšlím
a nad vším hrozně přemýšlím.

Pak většinou i slzy tečou
a minuty se pomalu vlečou.

Tyto dny však jsou jen krásné
a já mám se mám
venku je tak zvláštně jasně
díky zlato,že tě znám :)

Píšu přesto básně dál
ty jsi moje inspirace,
ty mé zlato jsi můj král
s tebou jde mi vše i práce.

Díky mě už nejsi sám
a já nejsem sama.
Já tě lásko ráda mám
jak jen může dáma.

Bez tebe by to už nešlo
lidská havěť pravdu nemá
doufám jen že ji to přešlo
pravda ta je vážně cenná.

Klepy mohou ublížit
poslouchej jen kamarády
v klidu budem dále žít
a budem mít se stále rádi.
Autor dracekklarka, 19.11.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí