Sním

Sním

Anotace: snem žijeme,každý sní,tak proč né já?

Sním o lásce,
sním o ní denně.
Jak o balónku na provázce,
co letí výtat nebe.

Sním ráno,odpoledne i večer,
svůj sen si vybojuju,
jako bojovník s mečem.
...Proč?protože miluju.....

Miluju a chtěl bych být milován,
lásce ale neporučim,
na to jsem malý pán!
...i přesto snim a doufám...

Sním o tom,že poletím do nebe,
kde každý každého miluje,
kde si Amor srdce na své šípy maluje
a kde nikdy nekončí naděje!

Sním,protože snem člověk žije,
sním,protože černé není bílé.
Sním o slunci,nebi plném hvězd,
snil sem včera a snim i dnes!

...sním o Tobě,jako ,,kychot´´ o řádu ritíře,
sním,až je to k nevíře...
Autor volatilis®, 19.11.2006
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jo, to sem nejak prehlidl....:) DEKUJU :)

13.02.2007 15:40:00 | volatilis®

Máš velký talent, moc pěkná... :-)
Pozn.: předposlední verš - rytíře (s tvrdým y)

13.02.2007 12:18:00 | somewhere

Dekuju!

29.11.2006 11:31:00 | volatilis®

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí