Slůvka

Slůvka

Anotace: Jen tak

pošeptám ti slůvka
pošeptám ti věty
pošeptám ti báseň
kde láska spojí světy
Podívám se do očí
ten pohled víc ti řekne
pohladím tě po tváři
ten sen se zdál moc pěkně
neutíkej
Autor pikaso0000, 19.11.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí